Afgelopen weekend waren we met zijn allen in de Ardennen. Wat kan er fijner zijn voor oma dan haar verjaardag te vieren met kinderen en kleinkinderen, een heel weekend samen, een heel weekend verwend worden met cadeautjes, tekeningen en lieve woordjes van de kleinkinderen?

Toch ongelooflijk dat, op amper 45 minuten rijden er een totaal andere wereld te zien was: sparren bedekt met sneeuw en de sneeuwvlaktes van de Hoge Venen.

Met kinderen en kleinkinderen logeerden we in in Manufacture de Malmedy, meer een lodge dan een hotel, met alle mogelijke faciliteiten in de gemeenschappelijke ruimten: welness, zwembad, filmzaal, lounge met haard,…

   

Ik maakte veel foto’s om de herinnering aan dit mooie weekend vast te leggen. Want kwaliteitsvolle herinneringen maken, zodat de momenten niet verloren gaan, dat doe ik voor mijn klanten en wil ik zeker ook doen voor mezelf en mijn lieve schatjes.

Kleindochter Femke (4 jaar), was blijkbaar in een “poseerfase”. Soms wil ze maandenlang in geen geval op de foto, maar nu wou ze voortdurend  poseren. En alhoewel ik meer hou van spontane foto’s, wou ik deze gelegenheid toch niet laten voorbij gaan.