Dat prille leven blijft zo fascinerend en overweldigend! Als newbornfotograaf wil ik voor jullie dit pril geluk vastleggen. Met heel veel geduld, kennis van de newbornbaby, en beheersing van het natuurlijk licht.

Jullie prille baby wilt u toch enkel aan een beroepsfotograaf toevertrouwen? Dankzij bijkomende opleidingen in binnen- en buitenland, ben ik op de hoogte om uw baby veilig te fotograferen in mijn eigen stijl.

Alhoewel het in feite geposeerde foto’s zijn, leg ik jullie baby zo spontaan en natuurlijk mogelijk vast. Ik ga jullie baby niet in ongemakkelijke houdingen wringen of enig risico nemen, maar zoek uit wat voor jullie baby de aangenaamste houding is, en dat komt vaak overeen met de houding in de baarmoeder.

Newbornfotografie geeft het beste resultaat tussen de 5de en de 14de dag. Daarna evolueert de baby razendsnel en zijn dergelijke soepele baarmoederhoudingen niet meer mogelijk. Voor premature baby’s kan dit wel tot de datum van de uitgerekende geboorte.

Ik fotografeer jullie baby in mijn daglichtstudio waar ik voor jullie een rustig plekje reserveer om te voeden en zelf wat te relaxen.

Hou je van mijn stijl, maak dan reeds tijdens de zwangerschap een afspraak, zodat ik in de weken rond de vermoedelijke geboortedatum telkens een dag vrij kan houden voor jullie.

Omdat het een intense shoot is, met veel nabewerking, wil ik rustig mijn tijd ervoor nemen en leg ik slechts 1 newbornshoot per week vast. Tijdig reserveren dus!