Christiane Morrhey fotograaf Tongeren

Ik ben mama van 2 volwassen kinderen en oma van 4 schatten van kleinkinderen. Altijd al ben ik met fotografie bezig geweest.  Het vastleggen van de mooie momenten en de echte emoties, het vasthouden van de herinneringen.

In 2008, bij de geboorte van ons eerste kleinkind,  maakte ik eindelijk  tijd om ook de technische kant bij te scholen door het volgen van de opleiding beroepsfotograaf in avondonderwijs.

Wat begon als een hobby en een drang naar  meer technische kennis, werd al snel een nieuwe uitdaging. Gebeten door de microbe voor kinderfotografie besloot ik in 2010, vroeger dan voorzien, te stoppen met mijn job en mij te vestigen als beroepsfotograaf.

Mijn hart gaat uit naar het fotograferen van newborns en baby’s in mijn studio. Met kinderen, families en koppeltjes trek ik heel graag de natuur in om op de mooiste plekjes de pretlichtjes in hun ogen te vangen.

Ik doe er alles aan om jullie shoots in een aangename, ontspannen sfeer te laten verlopen. Ik neem slechts een beperkt aantal shoots aan, bij mij geen bandwerk, ik heb voldoende tijd om het voor jullie schatjes prettig te maken zodat een shoot voor jullie en voor mij een plezante en ontspannen uitstap wordt.